Om du behöver ledstråk så finns här mycket prisvärda sådana som kan användas i olika typer av miljöer. Det kan handla om en brygga, ett sjukhus eller någon annan typ av offentlig miljö. Här finns material som är anpassade för olika sorters underlag, både utomhus och inomhus. På hemsidan hittar du ett urval av dessa ledstråk och om du inte skulle hitta det du letar efter där så går det bra att kontakta företaget för att se om det går att hitta en lösning.

Här hittar du bl a taktila stavar med vita eller svarta inlägg som skapar en tydlig markering och kontrast gentemot golvet. Denna finns i flera olika storlekar. Du hittar också taktila stavar tillverkade i metall. Dessa har en tålig, mörkgrå yta för att få optimal kontrast. Dessa finns både med diamantmönster på ytan, släta och förekommer i ett antal olika storlekar.

Ledstråk för flera olika sammanhang

På deras hemsida hittar du också ledstråk i aluminium. Dessa finns med både svart och grå eller vita inlägg och kan antingen borras eller limmas på plats. Det finns även taktila ledstråk i gummi. Dessa kan på ett enkelt sätt anpassas efter mönster och storlek och limmas vanligtvis fast i underlaget.

Här hittar du också ett visuellt ledstråk som kan användas i trafik- eller logistiksammanhang, där de ofta kombineras med hänvisningstexter.

Andra produkter som du hittar här är bl a taktila stavar för utomhus användning. Detta funkar enkelt att montera utomhus. Även dessa finns med olika ytor, både släta och mönstrade sådana, bland annat med diamantmönster.

Om du vill veta mer om deras verksamhet och vilka produkter som funkar bäst för dig så går det bra att rådgöra med dem direkt. Du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida och det går att nå dem via telefon eller e-mail.