Det finns ofta två olika grupperingar när det kommer till underkläder, såväl hos kvinnor som hos män, de som lägger stor vikt på underkläderna som man köper och sedan har på sig, och sedan de som inte bryr sig alls. Självklart är detta att dra de olika människorna till sin spets, men i grund och botten är det sant, det är ofta så att antingen så lägger man lite större summor pengar och tar sig god tid att hitta de underkläder som har den kvalitén, designen, mönstret osv som man vill ha på sina trosor, BH:ar, kalsonger eller så är det så att man såklart har rena och hela underkläder men att det sedan får vara nog där, man har sina vita bomullstrosor och BH:ar som inte syns igenom tröjan så får det vara bra där.

Oavsett vilken grupp det är som du tillhör så finns det alltid en butik eller en onlinesajt för dig att hitta just dina underkläder precis som du önskar att ha dem. Många känner att de vill köpa trosor och annat i butik för att man ska kunna känna på det plaggets material, sömmar och design eftersom att det ska sitta precis på din hud och inte lämna märken, skava eller vara allmänt obekväma. 

Men sen samtidigt så kan man också älska att beställa sina små ”undies” på internet då det finns många stora sidor och butiker som inte finns att tillgå i Sverige utan man måste beställa därifrån, då är den allra bästa lösningen att köpa via deras internetsidor, och har man koll på kedjan eller butiken och vet vad man kan räkna med för kvalité på sina underkläder och produkter så finns det ingen anledning att tveka på om du ska handla därifrån eller inte.