Är det så att du vill hitta en bra Mekonomen verkstad för att lämna in bilen till? Det finns en bra Mekonomen verkstad i Nässjö stad du kan vända dig till. Idag är det många verkstäder som valt att ansluta sig till Mekonomen. De verkstäder som är det, de har alltid reservdelar från det företaget samt att de även får all assistens de behöver. För dig som vänder dig till en verkstad ansluten till denna stora kedja, du garanteras då att alltid att få reservdelar av motsvarande eller högre kvalitet än de som satt i bilen från början.

Om det är så att du bor i Nässjö eller dess omnejd, så har du Bilkompassen. De är anslutna till Mekonomen. Hos denna verkstad kan du få hjälp med det mesta som rör din bil.

Boka tid hos en verkstad ansluten till Mekonomen

Bilkompassen är en Mekonomen verkstad. Hos dem kan du lämna in bilen för service så väl som att du kan få den lagad om det är så att den har gått sönder. Hos dem jobbar det idag flera duktiga mekaniker, som alla har en bra utbildning.

Du kan även få hjälp när det gäller däck och fälgar. Bland annat har de ett däckhotell där du kan förvara dina däck samt att de hjälper dig att skifta dem då det är dags.

Bilkompassen erbjuder även en hel del olika bilar till salu. De har begagnade bilar av mycket bra kvalitet.

Med denna verkstad kan du känna dig trygg, det oavsett om du köper en bil eller fixar med den du har!